>


Alle bliver påvirket af forandringer. Især under store forandringer reagerer mennesker forskelligt. I psykologiske forandringsledelse ses på de enkelte menneskers reaktion under forandringer. Ofte tager forandringsledelse udgangspunkt i en gruppes synspunkt, så man skal finde sponsorer og sørge for at få skabt de organisatoriske rammer for, at det bedst kan betale sig at have den nye adfærd. Men psykologisk foregår der stor aktivitet for den enkelte medarbejder, kollega og chef. Enkeltpersoner skal føle mening med forandringer, og selv når de gør det, så vil de gå igennem forskellige følelser. Hvis en medarbejder er vendt til en champion vil han stadig føle utryghed og modstand.

Psykologisk forandringledelse tager fat i enkeltpersoner og ser på, hvordan man igennem klassisk psykologi og gruppepsykologi kan få forandringer lettere igennem - så alle har en god oplevelse.

Kontakt dlb
Man kan altid uforpligtende kontakte dlb>dk og høre mere om foredrag og muligheder - også hvis man blot har et spørgsmål: Kontakt

< Tilbage / Andre foredrag

 

Psykologisk forandringsledelse