>

For tiden coacher jeg kun i forbindelse med specifikke mål og ikke i forbindelse med life coaching. Jeg har valgt en coachingstil, hvor der ikke kun stilles spørgsmål, men hvor coachen også kommer med input til at udvide dit mulighedsrum. Det vil sige, at jeg trækker på min viden om psykologi, kropssprog, dating og mellemmenneskelig dynamik.

Når det ikke handler om dating og ledelse, har jeg gode resultater med at inkludere hypnose. Hypnose er en gammel psykologisk disciplin, der fik et dårligt ry under psykoanalysen, og fordi der findes mange dårligt trænede hypnoterapeuter. Men med hele forskningstraditionen, der er over 150 år gammel, og et stort aktivt forskningsmiljø på universiteter i både Danmark og udlandet, så skal man ikke undervurdere, hvordan hypnose kan hjælpe med at påvirke de vaner og neurale motorveje, vi har fået skabt i hjernen gennem årene.

Nuværende coaching og trænings-problemfelter
Mit nuværende coachingfokus ligger inden for følgende kategorier:

  • Dating
  • Udvikling af kropssprog
  • Udvikling af lederevner
  • Jobsamtaler, eksamensangst og fobier

Pris
Prisen for coaching er 950 kroner per gang. En coachingsession varer cirka 1½ time. Det er min oplevelse at en time ofte er for kort tid til at komme i dybden med problemstillingerne. Ved længere forløb kan aftales individuelle priser.

Coaching kræver personlig kontakt
Coaching er personligt og bør derfor ikke forstås eller opleves over nettet. Kontakt Jacob de Lichtenberg i dlb>dk for en uforpligtende email- eller telefonsnak : Kontakt.

 

Coaching
Coaching er en psykologisk samtaleform, som i sin korteste form går ud på at få fokuspersonen til at udnytte sit fulde potentiale.

For tiden fokuserer jeg på en trænende coachingform, hvor der anvendes viden inden for psykologi og kropssprog til at udnytte sit potentiale.